Bel mij terug

Heeft u vragen over onze producten en diensten en wilt u dat wij telefonisch contact opnemen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.

Uw Naam
Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Toelichting

Vacature

Werken bij ons

First Choice Accountancy groeit en is op zoek naar een:

Assistent-accountant/accountant/adviseur
(uren in overleg, minimaal 3 dagen, locatie: Axel)

Wat we bieden

Een klein, maar dynamisch team waar je geen nummer bent maar een gewaardeerd medewerker. We stellen prijs op je mening, om zo samen de onderneming te verbeteren en onze klanten steeds goed van dienst te zijn.

Wat jij biedt

Je hebt iets met cijfers. Je bent analyserend  maar kan daarnaast ook goed communiceren met klanten en je collega’s. Je gaat oplossingsgericht te werk en stelt de klant centraal door te luisteren. Je bent nauwkeurig en levert kwalitatief goed werk.

Over de functie 

We werken volgens een urenbudget. Dat wordt niet gezien als werkdruk maar als een uitdaging. Je verricht de financiële administratie van a tot z voor de klant en draagt ook zorg voor de bespreking van de jaarcijfers en maakt overig advieswerk in orde. Je bent minimaal drie dagen per week beschikbaar.

Jij krijgt ruimte

First Choice Accountancy zoekt naar talent. Beschik je (nog) niet over de beschreven ervaring, maar heb je wel de wil en motivatie om een nieuwe weg in te slaan in je carrière? Wij zijn bereid om je deze kans te bieden, om zo jouw motivatie om er iets van te maken te stimuleren. Kortom, ben je gedreven en ondernemend, maar is bovengenoemde functie niet exact op je lijf geschreven? Maar heb je wel ideeën om het kantoor te versterken? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Reageren en meer informatie

Stuur je reactie (motivatiebrief met CV) naar info@first-choice.nl t.a.v. M. van de Vijver.


Contactgegevens

Stationsstraat 5
4571 LA Axel
+31 (0) 115-691496
info@first-choice.nl