Bel mij terug

Heeft u vragen over onze producten en diensten en wilt u dat wij telefonisch contact opnemen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.

  Uw Naam

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres

  Toelichting

  een breed scala aan diensten

  De diensten van First Choice Accountancy

  Accountancy
  Uw bedrijf moet financieel gezond blijven. Samen halen we het beste uit uw onderneming. U vindt in ons uw onafhankelijke deskundige op fiscaal en economisch vlak. Objectief, vakkundig en eerlijk. Wij kennen uw branche en zorgen dat u goed onderbouwd kunt ondernemen.

  Wij kunnen voor u de complete financiële administratie verzorgen, waaronder de aangifte omzet- en vennootschapsbelasting, de jaarrekening, financiële overzichten en de aangifte inkomstenbelasting. Wij stellen prognoses en analyses op. Bovendien kunnen wij u ook adviseren op het gebied van bedrijfsopvolging, fusies en overnames en toekomstige financieringsaanvragen.

  Administratie
  Een degelijke administratie maakt dat u goed inzicht heeft in het reilen en zeilen van uw bedrijf. U bent dan goed geïnformeerd om de juiste zakelijke keuzes te maken.

  Als u wilt heeft u geen omkijken naar uw administratie en ontzorgen wij u volledig: van het totale pakket van de financiële administratie tot het uitvoeren van de btw-aangifte. Of wilt u graag taken zelf doen en ons inschakelen voor enkele delen van uw administratie? Dat kan ook!

  Jaarrekening
  Hoe staat uw onderneming er financieel voor? Het financieel jaarverslag is het fiscale visitekaartje van uw bedrijf en vormt de basis voor uw plannen voor nu en later. Uw jaarrekening laat uw kansen zien. Wij zorgen voor een correcte jaarrekening en helpen u graag bij een goede interpretatie van de cijfers.

  Personeelsadministratie
  Als u personeel in dienst heeft, heeft u ook te maken met loonadministratie. Uw salaris- en personeelsadministratie moet voldoen aan wettelijke regels. Ons bedrijf levert professionele dienstverlening en zorgt dat uw personeelsadministratie op orde is, inclusief de aangifte loonheffing en pensioenopgaven. Dit alles verwerken wij digitaal.

  Particulieren
  Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor (ondersteuning bij) de financiële administratie, bijvoorbeeld de aangifte inkomstenbelasting.


  Contactgegevens

  Stationsstraat 5
  4571 LA Axel
  +31 (0) 115-691496
  info@first-choice.nl
  KvK nummer: 83284672

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 12.00 en 13.00 t/m 17.00. (alleen op afspraak)