Bel mij terug

Heeft u vragen over onze producten en diensten en wilt u dat wij telefonisch contact opnemen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.

  Uw Naam

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres

  Toelichting

  breed scala aan diensten

  Wat we doen

  First Choice Accountancy is uw praktische en adviserende specialist op financieel-administratief en fiscaal gebied. We leveren een breed scala aan diensten, waarbij controleren, analyseren en adviseren centraal staan. Dit doen we op een professionele, objectieve en integere manier. U kunt vertrouwen op onze vakbekwaamheid: we volgen periodiek bijscholingen.

  Ons kantoor is er voor alle bedrijven in het mkb, zowel startende ondernemers/zzp’ers en bedrijven die groeiende zijn. Wij ontzorgen u en kijken verder dan het administratieve gedeelte. Wij hebben er plezier in om met u mee te denken en op de achtergrond mee te werken aan uw succes.

  Zo maken wij bijvoorbeeld uw jaarrekening tot in de puntjes in orde, maar zorgen ook dat de administratie op de juiste manier wordt opgezet. Daarnaast adviseren wij u over fiscale zaken, met als basis ons brede inzicht in management, organisatie en branches.


  Contactgegevens

  Stationsstraat 5
  4571 LA Axel
  +31 (0) 115-691496
  info@first-choice.nl
  KvK nummer: 83284672

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 12.00 en 13.00 t/m 17.00. (alleen op afspraak)